O faiga e sefulu o mamanu totonu i le 2022 o loʻo i ai iinei!E faʻafefea ona taʻalo i le mamanu o mea moli?

O le mekasini a le British interior decoration trend magazine 《TREND BOOK》 na fa'asalalauina ai faiga e sefulu pito i luga ole mamanu totonu ile 2022.
Sitaili tuai i le 70s, le taulaga i le 90s, atamai meafale
togitogi polka, avanoa multifunctional, mea tioata gafatia
Mea faʻaola, tele lanu meamata, minimalism fou, avanoa avanoa
O le a avea ma upu autu i le fanua o le mamanu totonu i le tausaga fou
Faʻamalama moli e fai ma "faʻamaeʻaina" i totonu o le fale
E fa'afefea ona ta'alo tu'uga?
640
O se sitaili faʻafou faʻafefe na amata ile faʻailoga o le a toe foʻi mai i le isi 2022 faʻasologa o totonu.Sitaili Amerika ma uiga 'apamemea tulaga ese, sitaili falegaosimea ma feto'ai vao, sitaili Falani ma le malosi lagona alofa... e ono toe fo'i mai ma avea ma aga o le mamanu moli.
640 (1)
640 (2)
O tioata o le a avea ma mea taua e fa'alagolago i le mamanu o meaafale.O mea tioata e mafai ona suia e faʻaaogaina i le mamanu moli, lea e le gata e mafai ona fatuina ai se faʻamalamalamaga o le taumafanafana, ae faʻapea foi ona fatuina se atemosifia matte, ma e mafai foi ona faʻataʻitaʻiina le lanu ma le susulu o le uamea.
640 (3)
640 (4)
Ua amata ona iloa e tagata le taua o le natura.O le faʻaogaina o mea faʻapitoa e pei o laupapa, bamboo, cotton, ma fulu i mea faʻamalama o le a faʻaalia atili ai le manatu o le "natura".
640 (5)
640 (6)
O le natura o le a faʻaauau pea ona i ai i totonu.Green o se faailoga o le soifua maloloina ma se meaalofa mai le natura.I le faaopoopo atu i le tuʻufaʻatasia o elemene lanu meamata i totonu o lanu, o lamepa teuteu e faʻapipiʻi ai laʻau lanumeamata o le a avea foi ma lanu susulu e teuteu ai le avanoa o le fale.


Taimi meli: Tes-13-2022