Atina'e fa'amoemoega ma au'ili'iliga tetele ole maketi ole fa'alapotopotoga moli ile 2022.

O le a le tulaga o le atinaʻeina o moli ma faʻamoemoega o pisinisi moli?O le televave o le atinaʻeina o tekonolosi LED a Saina ma le faʻaauauina o le faʻaleleia atili o faiga faʻatonutonu faʻapitoa e faʻalauteleina ai le faʻatupulaia o le maketi o moli semiconductor a Saina.O le tau o galuega i le 2020 o le a oʻo atu i le 1 miliona yuan.E oo atu i le 2025, o le tau o le gaosiga o moli semiconductor a Saina o le a oʻo atu i le 1.732 miliona yuan.

 

WX20220526-115446@2x

Atina'e fa'amoemoega ma au'ili'iliga tetele ole maketi ole fa'alapotopotoga moli ile 2022

O moli o moli teuteu, lea e masani ona faasino i moli e patino i le teuteuga vaivai.Lamepa o se faaupuga lautele mo meafaigaluega moli, lea e vaevaeina i moli, moli laulau, moli puipui, moli fola, ma isi. le puna moli mo le faʻapipiʻiina ma le puipuia o le moli, faʻapea foʻi ma mea faʻaoga uaea e manaʻomia mo fesoʻotaʻiga ma le eletise.

 

src=http___p3.itc.cn_q_70_images03_20210125_13807317b3124fbf91365f6aceffc66a.jpeg&refer=http___p3.itc_副本

Ina ua maeʻa le atinaʻeina o le sefulu tausaga ua tuanaʻi, o loʻo faʻapipiʻiina atili le gaosiga o moli a loʻu atunuu.I le taimi nei, e lima vaega gaosiga tetele ua fausia i Guangdong, Zhejiang, Jiangsu, Fujian ma Shanghai.Ole numera o atinaʻe i totonu ole lima itumalo ma taulaga ua oʻo atu ile 90% ole aofaʻi ole aofaʻi o atinaʻe i totonu ole alamanuia, ma o ituaiga oloa o loʻo iai E tofu lava ma ona uiga.

Faatasi ai ma i latou, o Guangdong e masani ona taulaʻi i moli i totonu, ma o lamepa teuteu e masani ona faʻaogaina i Zhongshan Ancient Town ma Dongguan.O isi vaega i Guangdong, e pei o Foshan ma Huizhou, e masani lava ona faʻavae i luga o faʻamalama malamalama, lamepa lamepa, puipui, ma moli (radiator) moli, o loʻo nofoia se vaega tele o le maketi i totonu o le atunuʻu.Zhejiang, Jiangsu, Shanghai, Fujian ma isi nofoaga e masani lava ona faʻavae i luga o lamepa i fafo ma punaoa malamalama.

E tusa ai ma le "2022-2027 China Lighting Industry Development Trend ma Investment Risk Research Report" na tuʻuina atu e le China Research Institute.

I le taimi nei, o loʻo faʻataʻapeʻapeina le mamanu faʻatauvaʻa a loʻu atunuu mo moli, ma o le maketi o loʻo i ai nei a le taʻitaʻi o pisinisi e naʻo le 3%, aemaise lava, i le vaitau o faʻamalama masani, o le malamalama o loʻo pulea e le au gaosi tetele e tolu. o Philips, GE, ma Osram, ma o le tau faaopoopo o pisinisi moli e maualalo, ma e faigata ona faia tauvaga.malosi.O le atamai o Saina i le tekonolosi LED ua malepe ai le mamanu muamua o le tauvaga, na matua faʻaititia ai le tulaga faʻainisinia o punaoa malamalama, ma faʻafeiloaʻi le aia tatau e tautala ai i le filifili pisinisi i le au gaosi moli latalata i le laina.E maua e le au gaosi lamepa le avanoa e faʻaleleia atili ai e ala i le mamanu o oloa, pulega o alalaupapa ma maketi maketi.sea ​​maketi.

E tusa ai ma le tufatufaga faʻaitulagi, o le tufatufaina faʻaitulagi o loʻo i ai nei o le gaosiga o moli ma masini moli i loʻu atunuu e matua le tutusa.Faatasi ai ma i latou, o le gaosiga i Saina i Saute e sili ona tele, e oʻo atu i le 44.96%;sosoo ai ma Saina i Sasae, e 35.92%;ona sosoo ai lea ma Southwest China, e 35.92% 17.15%;o le vaega o galuega faatino i isi itulagi e laiti, uma i lalo ole 2%.

 


Taimi meli: Apr-22-2022