Invitasjon til å besøke vår interiørlysfabrikk – nyt kaffe og vakre design

Kjære verdsatte kunder,

Vi er et selskap spesialisert på interiørlysdesign og produksjon.I løpet av de siste tre årene har vi vært dedikert til å forbedre våre designferdigheter, produktkvalitet og yte utmerket service til våre kunder.
katalog
Vi inviterer deg hjertelig til å besøke fabrikken vår for å vise frem våre nyeste produkter og tjenester.Vi har tilberedt den ferskeste kaffen og deilige snacks for deg, i tillegg til nye design og de nyeste interiørbelysningsproduktene du kan glede deg over under besøket ditt.
微信图片_20230310090053
Mens du besøker fabrikken vår, kan du nyte vår kaffe og snacks under våre elegante og minimalistiske skrivebordslamper, og skape en varm og innbydende atmosfære for deg å chatte med familie og venner.Vi tror at varmen fra lyset og aromaen til kaffen vil gjøre besøket ditt til en behagelig og avslappende opplevelse.
微信图片_20230310090101
Hvis du er interessert i å besøke oss, vennligst kontakt oss på forhånd, så vil vi gi deg den beste servicen og de mest komplette arrangementene.Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele den fantastiske verden av interiørbelysning med deg.

Med vennlig hilsen,

Zhongshan Kava Lighting Co.,Ltd


Innleggstid: Mar-10-2023