Fa'afefea ona fa'amama moli tioata

E ui lava o le moli tioata e matagofie ma faʻamalamalamaina le malamalama, a maeʻa se taimi umi o le faʻaaogaina, o le a ufitia i se vaega o le pefu, ma o lona susulu o le a matua faʻaitiitia.
E fa'afefea ona fa'amama le moli tioata?
7382-5+1P-场景2
Afai e te manaʻo e faʻamama le moli tioata, e tatau ona e saunia se faasologa o meafaigaluega i le taimi muamua, e aofia ai le faʻamamaina o mea, faʻamama faʻamama ma le maualuga o le herringbone, aua e manaʻomia ona tatou galulue i luga.
Muamua, e tatau ona e tape le mana, ona faʻaaoga lea o se ieie poʻo se fulufulu fulufulu e aveese ai le pefu i luga o le moli tioata.Filifili se moli tioata faʻapitoa e faʻamamāina ma faʻafefe i luga, faʻatali seʻia faʻafefe ma tupu se gaioiga faʻamaʻi, ona solo lea o le moli tioata i se solo.Ma faʻaaoga ie vaivai, aua le paʻi i le vai, aemaise lava le ava malosi, a leai e faigofie ona faʻaleagaina le ata puipui o le eletise eletise.Afai e te iloa ua elea ia lopa, toe sui i le taimi.I se faapuupuuga, ia mautinoa e filifili se mea faʻamama faʻapitoa ina ia le afaina ai vaega.
vaaiga2
O a mea lelei ma le le lelei o moli tioata?
1.O le sili ona lelei o le moli tioata o le matagofie, tioata manino, ma o lona uiga teuteu e sili ona lelei.O lo'o tautau i totonu, e foliga maualuga le tulaga.O le taimi faʻaoga e umi foi, o le faʻafitauli o le faʻamaʻiina o le oxidative e le faigofie ona tupu, ma o le pito i luga e lamolemole, e mafai ona faʻaleleia le vasega o le fale.
7593-14P-GD-场景2
2. E iai foi ona faaletonu.O le mea muamua o le a maeʻa se taimi umi o le faʻaaogaina, e ufiufi i se vaega o le pefu, lea e le o se tioata manino e pei ona mafaufauina.Ma o le faʻamamaina mulimuli ane o le faʻalavelave sili lea, aua e tusa lava po o le a le matagofie o mea e palapala, e manaʻomia ona faʻamamaina ma tausia i taimi uma, a leai o le a afaina ai lona matagofie ma e ono faʻaleagaina ai le moli tioata.

I aso nei, o le tele o auaunaga tau fale e iai foi le pisinisi o le faamamaina o moli tioata.E iai a latou meafaigaluega faʻapitoa, ma o le faʻamamaina o le a sili atu ona maeʻa.


Taimi meli: Tes-20-2022