Hvordan rengjøre krystalllysekrone

Selv om krystalllampen er vakker og avgir blendende lys, vil den etter lang tids bruk være dekket med et lag med støv, og glansen vil bli sterkt redusert.
Hvordan rengjøre krystalllampen?
7382-5+1P-场景2
Hvis du vil rengjøre krystalllysekronen, må du forberede en rekke verktøy på forhånd, inkludert rengjøringsmiddel, rensespray og fiskebeinshøyde, fordi vi må jobbe med høyder.
Først må du slå av strømmen, og deretter bruke en fille eller en fjærstøv for å fjerne støvet på overflaten av krystalllampen.Velg en spesiell rengjøringsspray for krystalllamper og spray den på overflaten, vent til den fordamper og en kjemisk virkning oppstår, og tørk deretter av krystalllampen med et håndkle.Og bruk en myk klut, ikke berør vann, spesielt alkoholløsning, ellers er det lett å skade den beskyttende filmen til galvaniseringslaget.Hvis du finner ut at perlene er rustne, bytt dem ut i tide.Kort sagt, sørg for å velge et spesielt rengjøringsmiddel slik at det ikke korroderer delene.
scene 2
Hva er fordelene og ulempene med krystalllamper?
1.Den største fordelen med krystalllampen er at den er vakker, krystallklar, og dens dekorative effekt er veldig ideell.Hengende innendørs ser det relativt høyverdig ut.Brukstiden er også relativt lang, problemet med oksidativ misfarging er ikke lett å oppstå, og overflaten er relativt jevn, noe som kan forbedre kvaliteten på hjemmet.
7593-14P-GD-场景2
2. Dens defekter eksisterer også.Det første poenget er at den etter lang tids bruk er dekket med et lag med støv, som ikke er så krystallklart som forestilt.Og senere rengjøring er også det største problemet, for uansett hvor lekre ting blir skitne, må de rengjøres og vedlikeholdes regelmessig, ellers vil det påvirke skjønnheten og kan skade krystalllampen.

I dag har mange rengjøringstjenester også oppgaven med å rense krystalllamper.De har profesjonelt utstyr, og renholdet blir grundigere.


Innleggstid: 20. desember 2022