Zhongshan KAVA Lighting Co., Ltd. është një kompani e tregtisë së jashtme dhe ndërkufitare e ndriçimit të burimeve të zinxhirit të furnizimit që fokusohet në zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e ndriçimit të shtëpisë, ndriçimit komercial, ndriçimit të zyrave, ndriçimit të jashtëm dhe ndriçimit inteligjent LED.Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shpërndarje të shpejtë dhe zgjidhje të ndriçimit me burim me cilësi të lartë përmes dizajnit modern të produktit, strukturës së tregtisë elektronike, instalimit dhe përdorimit të përshtatshëm dhe skenarëve të larmishëm të aplikacioneve.

Qasja jonë e orientuar nga inovacioni na ka mundësuar të udhëheqim rrugën në industrinë e ndriçimit.Ne kemi marrë çertifikata të tilla si CB, CE, UL, ETL, SAA, UKCA, RoHS, ERP dhe produktet tona eksportohen në Evropë, Amerikë dhe vende të tjera në mbarë botën, duke fituar vlerësim nga klientët vendas dhe ndërkombëtarë.

Si një kompani e tregtisë së jashtme ndërkufitare e-commerce, ekipi ynë ka përvojë të pasur në tregtinë ndërkombëtare dhe njohuri profesionale në tregtinë elektronike ndërkufitare.Ne mund t'u ofrojmë klientëve shërbime gjithëpërfshirëse, duke përfshirë zhvillimin e produktit, kontrollin e cilësisë, logjistikën ndërkombëtare dhe zhdoganimin.Qëllimi ynë është të bëhemi një ofrues kryesor global i zgjidhjeve të ndriçimit dhe të krijojmë një përvojë ndriçimi më të bukur, më të rehatshme dhe efikase për klientët.

Prezantimi i Kompanisë

Zhongshan KAVA Lighting Co., Ltd. është një kompani e tregtisë së jashtme dhe ndërkufitare e ndriçimit të burimeve të zinxhirit të furnizimit që fokusohet në zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e ndriçimit të shtëpisë, ndriçimit komercial, ndriçimit të zyrave, ndriçimit të jashtëm dhe ndriçimit inteligjent LED.Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shpërndarje të shpejtë dhe zgjidhje të ndriçimit me burim me cilësi të lartë përmes dizajnit modern të produktit, strukturës së tregtisë elektronike, instalimit dhe përdorimit të përshtatshëm dhe skenarëve të larmishëm të aplikacioneve.

Qasja jonë e orientuar nga inovacioni na ka mundësuar të udhëheqim rrugën në industrinë e ndriçimit.Ne kemi marrë çertifikata të tilla si CB, CE, UL, ETL, SAA, UKCA, RoHS, ERP dhe produktet tona eksportohen në Evropë, Amerikë dhe vende të tjera në mbarë botën, duke fituar vlerësim nga klientët vendas dhe ndërkombëtarë.

Si një kompani e tregtisë së jashtme ndërkufitare e-commerce, ekipi ynë ka përvojë të pasur në tregtinë ndërkombëtare dhe njohuri profesionale në tregtinë elektronike ndërkufitare.Ne mund t'u ofrojmë klientëve shërbime gjithëpërfshirëse, duke përfshirë zhvillimin e produktit, kontrollin e cilësisë, logjistikën ndërkombëtare dhe zhdoganimin.Qëllimi ynë është të bëhemi një ofrues kryesor global i zgjidhjeve të ndriçimit dhe të krijojmë një përvojë ndriçimi më të bukur, më të rehatshme dhe efikase për klientët.

Më shumë
 • ase
 • asvqvq
 • wqfasa
 • rndfb

PATENTAT DHE CERTIFIKATIMET

KAVA është një kompani globale e personalizimit profesional të ndriçimit me më shumë se 19 vjet përvojë shërbimi globale.

Ne kemi kaluar certifikimin e menaxhimit të cilësisë CE, TUV, RoSH, SGS, UL, ISO9001

rz
 • Certifikata UL

  Certifikata UL

 • Certifikata e patentës

  Certifikata e patentës

 • Certifikata SGS

  Certifikata SGS

 • Certifikata TUV

  Certifikata TUV

 • Certifikata RoHS

  Certifikata RoHS

 • Certifikata CE

  Certifikata CE

 • Certifikata CB

  Certifikata CB

 • Certifikata RoHS

  Certifikata RoHS

 • Certifikata CE

  Certifikata CE

 • Certifikata ETL

  Certifikata ETL

 • Certifikata RoHS

  Certifikata RoHS

 • Certifikata CE

  Certifikata CE

 • Certifikata SGS

  Certifikata SGS

Mirësevini online ose ejani në showroom-in tonë për të zgjedhur ndriçimin tuaj të preferuar,
Ne kemi mijëra ndriçues për referencën tuaj.
Na kontaktoni Link Live
 • Showroom llambadar Kristal

  Showroom llambadar Kristal

 • Sallë ekspozite moderne e dritës kristal LED

  Sallë ekspozite moderne e dritës kristal LED

 • Sallë ekspozite e dritës së xhamit të artit

  Sallë ekspozite e dritës së xhamit të artit

 • Showroom Ndriçimi Komercial

  Showroom Ndriçimi Komercial

Partnerët e Bashkëpunimit

KAVA u ofron klientëve produktet më të fundit ose zgjidhjet e personalizuara, si dhe ofron çmime preferenciale.
Ndihmoni klientët në mbarë botën të marrin produkte cilësore.

 • asfbwb
 • asevwv
 • wbwesa
 • wfqwf
 • eqgeg
harta
harta
 

Kanadaja

 

Amerikën

 

Meksika

 

Panamaja

 

Venezuela

 

Ekuador

 

Kolumbia

 

Bolivia

 

Brazili

 

Afrika e Jugut

 

Australia

 

Zelanda e Re

 

Filipine

 

Tajlandë

 

Japonia

 

Koreja

 

Arabia Saudite

 

Pakistani

 

Kazakistani

 

Ukrainë

 

Rusia

 

Mongolia

 

Finlanda

 

Suedia

 

Norvegjia

 

Letonia

 

Irlanda

 

Holanda

 

Polonia

 

MB

 

Gjermania

 

Zvicra

 

Austria

 

Bullgaria

 

Spanja

 

Portugalia